HomeNaaicaféCursussenWorkshopsOp maat@rt de NaaifabriekStamtafelContact
Kinderfeestje(s) in de Naaifabriek!

De Naaifabriek is natuurlijk ook heel leuk om je (kinder)feestje te houden. En dat het heel gezellig was op dit feestje kun je wel zien aan de foto's! Wil jij ook een feestje geven in de Naaifabriek? Kom dan gerust langs voor meer informatie. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.


Exclusief bij de Naaifabriek: Kroontjesshirt
Fitted shirtje met zilver glitterprint in een oplage van slechts 100 stuks. Absolute topkwaliteit! Korte mouw, 100% Katoen 220 Gr/M Interlock. Op de voorzijde een stijlvol gestyleerd kroontje in zilver glitterprint.   Tijdelijk voor
slechts 17,50 (!!!)
Zolang de voorraad strekt!
Vraag ernaar bij de Naaifabriek!

 

Stamtafel archief:

Naaifabriek Amersfoort geopend!
Kinderfeestje(s) in De Naaifabriek
Buurman op bezoek bij Husqvarna
Projecten van De Naaifabriek

Lancering 50|50 shirts collectie van
het Leger des Heils!Op 8 maart 2008 lanceert het Leger des Heils een nieuw 50|50 product, 50|50 shirts. De lancering vindt plaats op de Chill Out-afdeling van de Bijenkorf in Rotterdam tussen twee en drie uur 's middags. Naast de presentatie van de 50|50 shirts collectie vindt een eenmalige veiling plaats. Hiervoor zijn zes unieke ‘Tribute to majoor Bosshardt’ shirts ontwikkeld, welke in combinatie met een collectieshirt worden geveild.

50|50 shirts zijn gemaakt van gereinigde tweedehands T-shirts afkomstig uit de kledingcontainers van het Leger des Heils. Ze zijn bedrukt met een print van een bekende illustrator. Het voorbeeld van hoe oud en afgedankt weer nieuw en sprankelend kan worden. De opbrengsten gaan naar het Majoor Bosshardt Fonds. Met dit fonds worden projecten ondersteund die de majoor tijdens haar leven een warm hart toedroeg.