HomeNaaicaféCursussenWorkshopsOp maat@rt de NaaifabriekStamtafelContact

@rt de naaifabriek

stefan van den broek

Stefan van den Broek is in 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (Fine Art). Stefan combineert diverse technieken als fotografie, zeefdruk, ets en flockprint, maar het zou ook zomaar kunnen dat hij de kwast ter hand neemt en met inkt en verf het papier te lijf gaat. Hij drapeert, fotografeert, vervormt en bewerkt en maakt op die manier spannende beelden die haast lijken te zweven op het papier. Diepe kleuren, fascinerende vormen en kwetsbare technieken vormen samen een prachtig geheel. Stefan laat recent werk zien in De Naaifabriek. Opening is op zaterdag 29 oktober, 16.00 uur. De expositie is verder te bezichtigen op ma-di-do en vrijdag van 13.00 uur - 17.00 uur en duurt tot en met vrijdag 16 december.

Je bent van harte welkom!

Stefan van den Broek


Samen met Naaifabriek eigenaresse Hennie Wagenaar heeft organisator Henk Logman (Art-Ort) een formule bedacht om op kleine schaal een aantal keer per jaar een expositie te houden voor startende (jonge) kunstenaars.

Er zijn veel goede kunstenaars in Nederland en het is belangrijk dat dat jonge talent een podium krijgt om hun werk te laten zien. De kunstenaars moeten actief meedoen en denken aan de expositie. Zelf de uitnodiging maken, het openingsfeestje regelen, prijslijsten maken en de expositie inrichten" Op die manier hopen we dat de kunstenaars ervaring opdoen over hoe ze hun werk kunnen presenteren en wat er komt kijken bij het organiseren van een tentoonstelling. Voor de Naaifabriek is het een leuke aankleding van de ruimte. Hennie: "Ik vind het heel bijzonder dat er af en toe kunstwerken hangen in mijn naaicafé en er komen hier genoeg mensen die van kunst houden. Kunnen ze én hun eigen kleding maken én genieten van het mooie werk!

 


 

@RT DE NAAIFABRIEK is
een project van ART-ORT in samenwerking met De Naaifabriek.