HomeNaaicaféCursussenWorkshopsOp maat@rt de NaaifabriekStamtafelContact


@rt de naaifabriek

mets julianus en monique rossen

Op zaterdag 7 mei vindt de opening plaats van de expositie van de Amersfoortse fotografen Mets Julianus en Monique Rossen. Na een recente kennismaking met elkaar en met elkaars werk ontstond al snel een vruchtbare samenwerking en dat resulteert in een duo-tentoonstelling in De Naaifabriek aan de Woestijgerweg 28 in Amersfoort.
Zowel Mets als Monique hebben een opleiding gedaan in de fotografie. Hun werk bestaat uit zowel portretfotografie als uit de natuurbeelden. Voor deze expositie is gekozen voor natuur, ruimte en verstilling. Prachtige beelden in zwart-wit en kleur.
 
Facebook:
Mets Julianus
Monique Rossen

Mets Julianus en Monique Rossen

Samen met Naaifabriek eigenaresse Hennie Wagenaar heeft organisator Henk Logman (Art-Ort) een formule bedacht om op kleine schaal een aantal keer per jaar een expositie te houden voor startende (jonge) kunstenaars.

Er zijn veel goede kunstenaars in Nederland en het is belangrijk dat dat jonge talent een podium krijgt om hun werk te laten zien. De kunstenaars moeten actief meedoen en denken aan de expositie. Zelf de uitnodiging maken, het openingsfeestje regelen, prijslijsten maken en de expositie inrichten" Op die manier hopen we dat de kunstenaars ervaring opdoen over hoe ze hun werk kunnen presenteren en wat er komt kijken bij het organiseren van een tentoonstelling. Voor de Naaifabriek is het een leuke aankleding van de ruimte. Hennie: "Ik vind het heel bijzonder dat er af en toe kunstwerken hangen in mijn naaicafé en er komen hier genoeg mensen die van kunst houden. Kunnen ze én hun eigen kleding maken én genieten van het mooie werk!"

 eerdere exposanten:

Stefan van den Broek
CoCoNuts
Mets Julianus en Monique Rossen
Tim Schuit
Hannah Mai
Thijs Jager
Kasia Mitan

Marije KoelewijnMets Julianus
Mets Julianus

Monique Rossen
Monique Rossen

Mets Julianus
Mets Julianus

Monique Rossen
Monique Rossen

 

@RT DE NAAIFABRIEK wordt is
een project van ART-ORT in samenwerking met De Naaifabriek.