HomeNaaicaféCursussenWorkshopsOp maat@rt de NaaifabriekStamtafelContact

@rt de naaifabriek

Tim Schuit exposeert vanaf 5 maart tot 29 april zijn werk in de Naaifabriek!

Tim Schuit deed al een keer mee aan Kaalstaart in Amersfoort. Nu gaat hij op herhaling in De Naaifabriek. Een mooie combinatie van ambacht en kunst en dat past dan ook weer heel erg prachtig in de setting van De Naaifabriek!

Over zijn werk vertelt Tim:
Ik probeer de grens op te zoeken tussen ambacht en nieuwe techniek. Wat kan je combineren, wat kan je anders gebruiken, en hoe kan je mensen uitleggen dat het ook anders kan?

Meer werk van Tim Schuit is te zien op zijn website: http://www.timbob.nl/

Tim Schuit @rt de naaifabriek

Samen met Naaifabriek eigenaresse Hennie Wagenaar heeft organisator Henk Logman (Art-Ort) een formule bedacht om op kleine schaal een aantal keer per jaar een expositie te houden voor startende (jonge) kunstenaars.

Er zijn veel goede kunstenaars in Nederland en het is belangrijk dat dat jonge talent een podium krijgt om hun werk te laten zien. De kunstenaars moeten actief meedoen en denken aan de expositie. Zelf de uitnodiging maken, het openingsfeestje regelen, prijslijsten maken en de expositie inrichten" Op die manier hopen we dat de kunstenaars ervaring opdoen over hoe ze hun werk kunnen presenteren en wat er komt kijken bij het organiseren van een tentoonstelling. Voor de Naaifabriek is het een leuke aankleding van de ruimte. Hennie: "Ik vind het heel bijzonder dat er af en toe kunstwerken hangen in mijn naaicafé en er komen hier genoeg mensen die van kunst houden. Kunnen ze én hun eigen kleding maken én genieten van het mooie werk!"
eerdere exposanten:

Stefan van den Broek
CoCoNuts
Mets Julianus en Monique Rossen
Tim Schuit
Hannah Mai
Thijs Jager
Kasia Mitan

Marije Koelewijn


Tim Schuit

Tim Schuit

Tim Schuit @rt de naaifabriek

 

@RT DE NAAIFABRIEK wordt is
een project van ART-ORT in samenwerking met De Naaifabriek.