HomeNaaicaféCursussenWorkshopsOp maat@rt de NaaifabriekStamtafelContact

@rt de naaifabriek

Hannah Mai exposeert vanaf 23 oktober tot 18 december haar werk in de Naaifabriek!

De Amersfoortse kunstenares Hannah Mai sluit het eerste jaar "@rt de Naaifabriek" af met een expositie van haar recente werk. Hannah's werk bevindt zich op het snijvlak van fotografie en beeldende kunst. De op zichzelf al hele mooie foto's bewerkt ze door ze te scheuren, er iets over heen te plakken, te borduren of op een andere manier af te drukken. En ze is daarin ook steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Op het moment van publicatie is ze nog bezig aan een nieuw werk dat gedurende het weekend van Kaalstaart ( 17 en 18 oktober) zal ontstaan. Dat werk wil ze graag ook laten zien in De Naaifabriek...we gaan het zien!

De expositie is te zien van 26 oktober tm 18 december in De Naaifabriek, Woestijgerweg 28 Amersfoort (ma-di-do-vr van 13.00 - 17.00 uur)

Meer werk van Hannah is te zien op haar website: http://cargocollective.com/hannahmai

Thijs Jager expositie in de Naaifabriek

Samen met Naaifabriek eigenaresse Hennie Wagenaar heeft organisator Henk Logman (Art-Ort) een formule bedacht om op kleine schaal een aantal keer per jaar een expositie te houden voor startende (jonge) kunstenaars.

Er zijn veel goede kunstenaars in Nederland en het is belangrijk dat dat jonge talent een podium krijgt om hun werk te laten zien. De kunstenaars moeten actief meedoen en denken aan de expositie. Zelf de uitnodiging maken, het openingsfeestje regelen, prijslijsten maken en de expositie inrichten" Op die manier hopen we dat de kunstenaars ervaring opdoen over hoe ze hun werk kunnen presenteren en wat er komt kijken bij het organiseren van een tentoonstelling. Voor de Naaifabriek is het een leuke aankleding van de ruimte. Hennie: "Ik vind het heel bijzonder dat er af en toe kunstwerken hangen in mijn naaicafé en er komen hier genoeg mensen die van kunst houden. Kunnen ze én hun eigen kleding maken én genieten van het mooie werk!"Hannah Mai

Hannah Mai

Hannah Mai

Hannah Mai

Hannah Mai

 

@RT DE NAAIFABRIEK wordt is
een project van ART-ORT in samenwerking met De Naaifabriek.